dijous, 3 de gener del 2008

Benvinguts

Ara farà uns anys un grup d’amics de l’Hospitalet varem reunir les nostres pistes d’Scalextric per realitzar circuits més grans i muntar competicions; alguns de nosaltres fins i tot arribarem a competir en altres pobles i circuits. Desgraciadament i per causes alienes a nosaltres, varen haver de deixar aquesta activitat i desar tot el material.

Fa un parell de mesos que parlem de tornar-ho a posar en marxa, hem cercat el material que teníem i hem començat converses amb l’Ajuntament per aconseguir un local adient per tornar a muntar les pistes. Ja hem presentat l’instancia i estem esperant que la propera setmana ens confirmi’m que disposarem d’aquest local, en principi només per 4 o 5 mesos; però, suficient per reprendre l’activitat i comprovar que pot tenir continuïtat.

En principi i per tots aquells que esteu interessats estem recullin noms i telèfons (també email) per tal de concretar una reunió on decidir com organitzar-nos.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un email a hosspeed@gmail.com o també podeu deixar les vostres dades de contacte a la tenda d'informàtica Garver, C/ Masboquera, s/n Local 1