dijous, 13 de març del 2008

Informació sobre el Circuit 1 de Rally

Ahir per la tarda nit vam acabar de testejar el circuit. Hem finalitzat les connexions elèctriques, comprovat les pistes i col·locat les balles protectores. Sobre el tema de les balles voldria dir-vos que hem mirat de col·locar el mínim que creiem necessari i moltes només les hem col·locat per protegir la decoració més que pq el cotxe no surti de la pista. Us agrairem que NO modifiqueu la configuració de les pistes, balles i decoració, o almenys consulteu utilitzant el blog o el mail. La configuració actual es prou bona i funcional. Només adjunto coses que hem detectat i que no volem modificar ja que trobem que és un atractiu més de la pista que augmenta el grau de dificultat.

Ítem 1: Decoració tocant la pista. Si el cotxe surt molt fort de la corba, pel carril exterior (derrapant) té tendència a tocar la decoració amb el cul del cotxe i això el desestabilitza.

Ítem 2: Decoració tocant la pista. Si entrem molt forts a la “Chicane”, el cotxe tendeix a marxar del darrere i tocar la decoració. En alguns casos el cotxe ens ha canviat de carril.

Ítem 3: Decoració tocant la pista. Pujant, pel carril interior, cal fer derrapar el cotxe per passar correctament, si anem molt a poc a poc el cotxe tendeix a tocar la decoració i sortir de la pista.

També hem fet proves de crono, la volta sencera als dos carrils l’hem fet entre 20 i 19 segons (Cotxe Gr. N). I com assaig per la cursa realitzarem 3 voltes senceres amb un temps de 1’45” amb sortides de pista incloses.