diumenge, 3 de febrer del 2008

Propostes per la propera reunió:

Creació de la figura de director de circuit:
Es proposa crear la figura de director de circuit, una o dos persones que, un cop creat el circuit, tenen el control de la configuració del circuit, i són el que tenen la potestat de decidir coses com: ubicació de les balles, peraltes, elevacions, ponts, etc... Això ho proposem perquè ja ha quedat patent que cada persona que prova el circuit realitza les modificacions al seu gust i això pot provocar caos si aquest s'ha d'utilitzar per realitzar-hi competicions. Un cop decidit i construït el circuit aquest nomes es podrà modificar si el director o directors del circuit ho decideixen. Cada circuit tindrà el seu director i aquesta tasca es desenvoluparia durant un temps determinat (1 mes per exemples), d'aquesta manera tots podríem arribar a ser responsables algun dia. Esperem que en la propera assemblea podem decidir la creació d'aquesta figura.

Compra circuit:

Proposem la compra del circuit Master Track de Ninco; realitzem aquesta proposta per poder disposar de almenys un circuit realment nou i en perfectes condicions on poder-hi posar els nous vehicles i que aquests puguin desenvolupar la seva màxima potencia. La configuració del circuit el fa tant apte per cotxes de rally com de velocitat i les seves dimensions són perfectes per encabir-lo al taulell que hem preparat pel circuit de velocitat. Ampliarem informació a la propera reunió. El preu és de uns 200€ aprox. i creiem que podríem conseguir-lo amb una derrama de 15-18€/membre.


Això nomes són propostes per debatir-les en la propera reunió, si voleu utilitzeu el blog per dir-hi la vostra o per emial a hosspeed@gmail.com.