divendres, 1 de febrer del 2008

Reunió dijous 31 de gener

Tots els membres reunits varem acordar els següents punts:

Es realitzarà una quota única d’alta de 20€. El pagament d’aquesta quota s’ha de realitzar en metàl·lic al local de la tenda Garver a l’Hospitalet. I l’haurà de pagar tota persona que vulgui formar part del club.

En endavant les compres de material es realitzaran aprovant pressupost en assemblea i per derrames dels membres.

Clau del local, hi ha una còpia a la tenda Garver, però, qualsevol dels membres podrà fer-se una còpia si ho desitja.

Tothom, en la mesura de les seves possibilitats, farà el possible per posar en marxa els circuits.

Tothom te el dret d’opinar sobre les accions a realitzar, per tal de posar-ho en coneixement de tots els membres, cal enviar-ho per correu a hosspeed@gmail.com pq es pengi al blog. Si no teniu Internet podeu comunicar-ho a la tenda Garver.

També es va parlar de les compres que cal fer de forma més urgent, com que en principi els taules ens els dona l’Ajuntament, només cal comprar cavallets, aquest són més econòmics al Leroy 3€/unt. . Quant tinguem una mica de fons qui tingui disponibilitat per anar-los a comprar, que ho comuniqui.

Tot i que encara molt poca gent te el connector de 3 puntes, es va decidir que aquest seria el format de connexió dels comandaments, ja que es el que s’utilitza a tot arreu.

Finalment vam provar el circuit connectant un del transformadors vells, tot i que pensàvem que la cosa no funcionaria va ser tot un èxit i durant una estona vam provar els cotxes que va port J.C.